Ο Επαγγελματικός Οδηγός των Κυθηρίων 2736.gr είναι η νέα μηχανή αναζητήσης επιχειρήσεων, ιδιοκτησίας της Kappagram.

H Kappagram παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kappagram  επισκεφτείτε τoν επίσημo ιστότοπο https://www.kappagram.com/

Καταχώρηση στο 2736.gr

A. Έχετε επιχείρηση στα Κύθηρα; Μπορείτε κι εσείς να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας στο 2736.gr δωρεάν. Εγγραφείτε στον κατάλογο και καταχωρήστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Η καταχώρηση είναι δωρεάν και ισχύει χωρίς καμία οικονομική χρέωση.

B. Έχετε επιχείρηση στην Αθήνα που η δραστηριότητά της σχετίζεται με την επικράτεια του Δήμου Κυθήρων ή την κυθηραϊκή παροικία της Αθήνας; Μπορείτε να την καταχωρήσετε στην έκδοση της Αθήνας εφόσον ισχύει ένας τουλάχιστον από τους κάτωθι όρους:

  1. Να διατηρείτε μία επιχειρηματική δραστηριότητα στην επικράτεια του Δήμου  Κυθήρων
  2. Να είστε δημότης Κυθήρων
  3. Να έχετε συγγένεια με δημότη Κυθήρων
  4. Να είστε μέλος σε ένα σωματείο Κυθηρίων της Αθήνας
  5. Να έχετε εσείς ή συγγενικό σας πρόσωπο κτηματική περιουσία στα Κύθηρα.

Διαβάστε εδώ οδηγίες και βρείτε τεχνική υποστήριξη.

Η Kappagram διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να επιβεβαιώσει αν ισχύει ένας από τους άνωθι όρους και εφόσον διαπιστώσει το αντίθετο να αφαιρέσει την καταχώρησή σας. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει την καταχώρησή σας εάν θεωρηθεί σκόπιμο.

Κάθε καταχώρηση θα είναι σε ισχύ και θα εμφανίζεται στον κατάλογο δωρεάν, όσο θα ισχύει ο όρος «δωρεάν καταχώρηση» στον παρόντα ιστότοπο και όσο τηρούνται οι όροι και τα κριτήρια δημοσίευσης.

Διαφημιστείτε στο 2736.gr

Επιπροσθέτως μπορείτε να διαφημιστείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό των Κυθηρίων 2736.gr και σε άλλους ιστότοπους ιδιοκτησίας της Kappagram με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Επωφεληθείτε κερδίζοντας επιπλέον προβολή, επισκεψιμότητα, SEO, backlinks, Indexing με την επιλογή διακεκριμένων θέσεων προβολής στους ιστότοπους της Kappagram.

Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε μετρήσιμα αποτελέσματα στην προβολή της επιχείρησής σας. Εμπιστευτείτε μας. Επικοινωνήστε τώρα.

Οι Υπηρεσίες της Kappagram