Ιδιοκτήτης και Πνευματικά Δικαιώματα

Ο ιστότοπος διαχειρίζεται από την KAPPAGRAM, μια επιχείρηση που υπόκειται στην ελληνική νομοθεσία, με επίσημη έδρα:

KAPPAGRAM
Λιβάδι, 80100 Κύθηρα, Αττική
Email: info[ @ ]kappagram.com
ΑΦΜ: EL123082387

Όλο το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύεται από τους Ελληνικούς Νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και ίσως δεν αναπαράγεται, μεταφέρεται, εμφανίζεται, δημοσιεύεται, ή μεταδίδεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της KAPPAGRAM.

Copyright 2019 2736.gr – All rights reserved.

Καταχώρηση στο 2736.gr

A. Έχετε επιχείρηση στα Κύθηρα; Μπορείτε κι εσείς να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας στο 2736.gr δωρεάν. Εγγραφείτε στον κατάλογο και καταχωρήστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Η καταχώρηση είναι δωρεάν και ισχύει χωρίς καμία οικονομική χρέωση.

B. Έχετε επιχείρηση στην Αθήνα που η δραστηριότητά της σχετίζεται με την επικράτεια του Δήμου Κυθήρων ή την κυθηραϊκή παροικία της Αθήνας; Μπορείτε να την καταχωρήσετε στην έκδοση της Αθήνας εφόσον ισχύει ένας τουλάχιστον από τους κάτωθι όρους:

  1. Να διατηρείτε μία επιχειρηματική δραστηριότητα στην επικράτεια του Δήμου  Κυθήρων
  2. Να είστε δημότης Κυθήρων
  3. Να έχετε συγγένεια με δημότη Κυθήρων
  4. Να είστε μέλος σε ένα σωματείο Κυθηρίων της Αθήνας
  5. Να έχετε εσείς ή συγγενικό σας πρόσωπο κτηματική περιουσία στα Κύθηρα.

Η Kappagram διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να επιβεβαιώσει αν ισχύει ένας από τους άνωθι όρους και εφόσον διαπιστώσει το αντίθετο να αφαιρέσει την καταχώρησή σας. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει την καταχώρησή σας εάν θεωρηθεί σκόπιμο.

Κάθε καταχώρηση θα είναι σε ισχύ και θα εμφανίζεται στον κατάλογο δωρεάν, όσο θα ισχύει ο όρος «δωρεάν καταχώρηση» στον παρόντα ιστότοπο και όσο τηρούνται οι όροι και τα κριτήρια δημοσίευσης.

Άδεια Χρήσης

Η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου του Οδηγού απαγορεύεται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Εάν θέλετε να πάρετε άδεια χρήσης του περιεχομένου του 2736.gr, παρακαλούμε γράψτε το αίτημά σας και στείλτε μας στο info[ @ ]kappagram.com. Περιγράψτε το περιεχόμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τη μορφή που έχει. Παρακαλούμε συμπεριλάβετε την ακριβή ιστοδιεύθυνση του περιεχομένου που σας ενδιαφέρει.

Περιορισμοί Ευθύνης

Ο επισκέπτης του 2736.gr αξιοποιεί τις πληροφορίες με δική του ευθύνη. Καμία ευθύνη δε φέρει η ιδιοκτησία και η διεύθυνση του 2736.gr, KAPPAGRAM για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή άλλο πρόβλημα τυχόν προκύψει στο χρήστη από την υιοθέτηση των συμβουλών, προτροπών και οδηγιών του 2736.gr | KAPPAGRAM. Καμία ευθύνη δε βαρύνει το 2736.gr | KAPPAGRAM για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες που παρουσιάζονται σε αυτό, ούτε για τυχόν βλάβες που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση τους. Αξιολογήσεις, αγγελίες, δημοσιεύσεις και σχόλια που καταχωρίζονται στον ιστότοπο επιθεωρούνται και δύναται να απορριφθούν, τροποποιηθούν ή αφαιρεθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και σύμφωνα με την κρίση του διαχειριστή του ιστότοπου. Το 2736.gr και η Kappagram δε φέρουν και δεν αποδέχονται καμία ευθύνη για για σφάλματα ή ανακρίβειες στις καταχωρίσεις σας.

Πολιτική Ζεύξεων

Κάθε σελίδα δημοσιευμένη σε αυτόν τον ιστότοπο έχει έναν αριθμό σχετιζόμενων πληροφοριών όπως αναφορά ιστοσελίδων και διαφημίσεων. Καμία ευθύνη δεν υπάρχει για το περιεχόμενο που σχετίζεται με άλλους ιστότοπους. Όταν καταχωρήσετε μία ζεύξη προς το 2736.gr, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το όνομα «2736.gr, Επαγγελματικός Οδηγός των Κυθήρων». Καμία χρήση λογοτύπου η εικόνας χωρίς την προηγούμενη άδεια από εμάς.